skip to Main Content

Woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar dat is het vaak wel. Bij ons gelukkig niet, omdat u in een paar eenvoudige stappen uw woning al binnen ongeveer een week heeft verkocht. Eerst laten wij vrijblijvend een makelaar langskomen die uw huis taxeert. Vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen een bod waarover we in gesprek gaan. Zodra we er allebei uit zijn dan bent u af van uw huis en ontvangt u een mooie prijs. Met dat geld kunt u een nieuwe woning kopen, een mooie auto of misschien wel op wereldreis, of misschien wel een combinatie van die drie.

Een wereldreis is misschien een overdreven suggestie, maar het is wel een feit dat u bij ons in zeer snel tempo uw woning kunt verkopen. We zijn zo snel omdat alles vanuit ons betaald wordt, zoals makelaars- en notariskosten, en omdat we al het onderzoek zelf doen. Dat betekent dat u al binnen enkele werkdagen na de taxatie een bod ontvangt. Vervolgens gaan we met u in overleg, leggen we u het bod uit en komen we samen tot overeenstemming. We spreken uit ervaring dat we er áltijd samen uitkomen en dat komt omdat we uitstekend onderzoek doen en goed kunnen luisteren.

Als u uw woning wilt verkopen, neemt u dus contact met ons op. Wij gaan er meteen mee aan de slag. Beeld u zich eens in dat u over een paar weken al in uw nieuwe huis woont. U had zich niet kunnen voorstellen dat het zo snel zou gaan. Maar wat u nog het fijnste vond aan de samenwerking met DTS, is dat wij alle bijkomende kosten voor u hebben betaald en het meeste papierwerk voor u hebben geregeld. Op die manier is het wel heel fijn om uw huidige huis te verlaten en te verhuizen.

Back To Top