skip to Main Content

Woning verkopen en terughuren

Woning verkopen en terughuren? Ook dat is mogelijk bij ons. Het kan zijn dat u vanwege een onzekere financiële periode bent gedwongen flexibeler te zijn met uw woning. Wij kunnen in dit geval uw woning opkopen, waarna u de woning weer van ons kunt huren. In dit geval hoeft u dus niets in te pakken, geen verhuiswagen te regelen of mensen te regelen die voor u moeten sjouwen. U blijft gewoon lekker in uw eigen vertrouwde huis wonen, maar hebt het voordeel dat u wel ieder moment weer kan verhuizen als dat moet. Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen en wij regelen het verder voor u.

Het voordeel is dat u bij ons geen extra makelaars- en notariskosten hoeft te betalen. Wij regelen werkelijk al het papierwerk voor u. Uw woning verkopen en terughuren is dus geen probleem bij DTS. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u het juiste advies geven, wat we ook altijd op een persoonlijke manier met u bespreken. Het is voor ons erg belangrijk dat u het contact met ons als fijn heeft ervaren. We raden u aan om alvast contact met ons op te nemen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Een voorkomende situatie is dat een getrouwd stel ooit een woning kocht van een woningbouwvereniging. Uiteindelijk liep het huwelijk uit in een scheiding. Zij konden toen hun woning verkopen en terughuren van de woningbouwvereniging, waarna één van de twee er ging wonen. Maar als u de woning heeft gekocht van een particulier, zal dit moeilijker worden. Gelukkig kunnen wij uw woning opkopen waarna u deze van ons kunt huren. Een mooie oplossing om in een onzekere tijd toch uw woning niet kwijt te raken. Ideaal voor het geval dat u of uw (ex-)partner geen ander onderkomen heeft kunnen vinden. Bel ons daarom nu om een afspraak te maken.

Back To Top