skip to Main Content

Vastgoedhandelaar

DTS is de vastgoedhandelaar van Nederland. Al meer dan tien jaar doen we zaken met bedrijven en particulieren zoals u, die hun pand snel en voor een goed bedrag willen verkopen. Het voordeel van zakendoen met ons is dat wij alle bijkomende kosten, zoals makelaars- en notariskosten, voor onze rekening nemen. Dit houdt het voor u overzichtelijk en ook wij vinden dat een prettige manier van werken. We kunnen u namelijk een mooi netto bedrag uitkeren zodra we uw pand hebben gekocht. Een ander voordeel is dat u niet met de onzekerheid hoeft te zitten over de datum waarop uw woning eindelijk verkocht wordt, omdat dat na de verkoop ons probleem is.

Want we nemen graag uw problemen op ons. Als vastgoedhandelaar ben je fulltime met dit soort zaken bezig en heb je tevens een groot netwerk. We merken dat het soms zo lang kan duren voordat een woning de verkoop ingaat, dat kunnen wij veel sneller. We hebben alle specialisten in huis en rekenen daarom geen kosten voor de makelaar of de notaris. Ook bieden we de service dat wij al het papierwerk voor u regelen, waardoor u zo min mogelijk aan uw hoofd heeft. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Dat kan via ons contactformulier of telefonisch. Let er wel op dat u belt tijdens kantoortijden, dan staan we u maar al te graag te woord. Als vastgoedhandelaar hebben we al veel scenario’s meegemaakt en de kans bestaat dat we ook uw situatie al eens eerder hebben gezien. We denken met u mee en doen gedegen onderzoek naar de waarde van uw pand. We hebben de mogelijkheid om uw pand ook direct van u te kopen. Dit is ideaal voor mensen die ergens anders een mooie woning hebben gezien, maar niet met dubbele woonlasten willen zitten, of voor mensen die een huis geërfd hebben. Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering, dus u bent niet afhankelijk van de bank.

Back To Top