skip to Main Content

Snel woning verkopen

Heeft u een huis geërfd en moet u hier vanaf? Of heeft u ergens een prachtig pand gevonden, maar moet u daarvoor wel snel uw woning verkopen? Wat uw situatie ook is, wij hebben waarschijnlijk de oplossing. Wij keren zonder veel voorwaarden geld uit. Neem daarom nu telefonisch contact met ons op of via het contactformulier, dan gaan wij direct aan de slag. Wat u echter zult merken als u ons vergelijkt met andere organisaties, is dat wij oog hebben voor uw situatie en altijd ons best doen om met u mee te denken. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar toch hebben wij dit hoog in het vaandel staan.

Een veelvoorkomend probleem is dat sommige banken niet makkelijk financieren. Wij kunnen echter zonder voorbehoud van financiering uw woning kopen, waardoor u heel snel uw woning kunt verkopen. Veel mensen hebben niet in de gaten dat het zo makkelijk kan, maar toch is dat bij DTS wel het geval. Daarnaast hebben we oog voor uw situatie en vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. We zijn tussendoor altijd telefonisch te bereiken, mocht u met onzekerheid zitten. Gelukkig hebben wij het woord ‘wachten’ niet in onze vocabulaire en zult u heel vlug geld voor uw woning zien.

Uw hele leven bent u al aan het wachten: Op maandag wacht u totdat het weer vrijdag is en in de winter wacht u tot het weer zomer is. Toen u ooit uw huis kocht, werd uiteindelijk uw geduld beloond. Het zou echter wel heel vervelend zijn als uw huis meer dan een jaar te koop zou staan en daarom bieden wij deze oplossing. Dus wilt u snel uw woning verkopen? Neem dan contact met ons op via de manier die u het fijnst vindt. Dat kan via het contactformulier of telefonisch. We horen graag van u en zullen zeker met u meedenken.

Back To Top