skip to Main Content

Snel huis verkopen

Stel: U heeft een nieuwe woning op het oog. Een droomplek. Maar daarvoor moet u wel eerst uw huidige woning verlaten, omdat u er anders met twee zit. Er moet vaart achter komen, dus wilt u snel uw huidige huis verkopen. Op zoek naar een oplossing op internet, kwam u terecht op deze website. En dat is maar goed ook, want wij hebben hoogstwaarschijnlijk de oplossing voor u. Het werkt zo: U neemt telefonisch contact met ons op via het contactformulier. Wij maken spoedig een afspraak met u voor een bezoek van één van onze taxatiespecialisten. Daarna gaat het balletje gauw rollen.

Zodra de makelaar of taxatiespecialist langs is geweest, ontvangt u hoogstwaarschijnlijk al binnen twee werkdagen een bod. Dat bod wordt gespecificeerd aan de hand van de taxatie en wordt uitgebreid met u besproken. We onderhandelen over de prijs en na een dag ontvangt u het definitieve bod. U houdt in uw achterhoofd dat onze focus is om uw huis zo snel mogelijk te verkopen. Dit betekent dat we hetzelfde doel hebben als u en dat we er dus gegarandeerd uit zullen komen. Een extra voordeel is dat wij kopen zonder voorbehoud van financiering, wat inhoudt dat u altijd geld ontvangt.

Dus wilt u snel uw huis verkopen? Geen probleem bij DTS. Neem dan ook snel contact met ons op via het contactformulier, maar bellen gaat vlugger. U kunt een droomwoning hebben gevonden die u zo snel mogelijk wilt kopen, maar het kan ook zijn dat u een huis heeft geërfd en geen zin heeft in rompslomp. Omdat wij alle diensten in één bieden, betekent dit dat we alle overige kosten op ons nemen, uw huis laten taxeren, adviseren en ook het huis van u overkopen. Er hoeven geen talloze bezichtigingen te komen, daarom bent u bij ons altijd zekerder uit.

Back To Top