skip to Main Content

Referenties

Mijn vriend en ik zijn samen gaan wonen. Dit betekende wel dat we in één huis woonden en voor een ander huis de hypotheek moesten blijven betalen, omdat het al die tijd te koop bleef staan. Dankzij Marc Coenders hebben wij dit huis van de hand kunnen doen. En kunnen wij ons op onze toekomst richten.

Femke Jansen Breda

Na het overlijden van mijn vader kwamen mijn zus en ik voor het feit te staan dat we samen moesten bepalen wat er met het ouderlijk huis zou gaan gebeuren. We kwamen al snel tot de conclusie dat we beiden geen interesse hadden om het huis over te nemen, aangezien we allebei al prima wonen. De enige oplossing is dan verkopen, maar om nu het huis te verkopen via een makelaar met alle bijbehorende rompslomp eromheen zagen we niet zitten. Via een kennis hoorde we van DTS Vastgoed en hebben contact opgenomen. We waren het snel over de prijs eens en financieel was ook alles snel afgewikkeld, waardoor we ons konden gaan concentreren op het verlies van onze vader in plaats van de rompslomp omtrent de verkoop van een huis.

B. Renne

DTS Vastgoed heeft het huis getaxeerd en deed meteen een reëel bod, wat wij hebben geaccepteerd. Zij hebben verder alles geregeld en ook de afwikkeling van de notaris voor hun rekening genomen.

Familie van Terborg

We woonde al jaren in ons huis met veel plezier, maar wilde toch graag een ander huis met iets meer grond om onze paarden die we hebben aan huis te kunnen houden. De woning dus via de makelaar te koop gezet, zodat we eerst de woning konden verkopen voordat we een andere woning konden gaan zoeken. Nu stond het huis al een tijd te koop en hadden we de pech dat er nog 2 andere huizen bij ons in de straat te koop stonden waardoor we lang moesten wachten op een bod. Vervolgens viel ons oog op ons droomhuis met precies dat gewenste stuk grond en de prijs was ook nog eens mooi. Via internet bij DTS terecht gekomen en zij kwamen gelijk kijken en brachten een voor ons acceptabel bod uit, waardoor we meteen actie konden ondernemen om ons droomhuis te kopen.

R. van Mierlo, Den Bosch

Uit een erfenis kregen wij een huis geschonken. Gelukkig konden wij via DTS Vastgoed het huis snel verkopen en hebben we allemaal een leuk extraatje overgehouden hieraan.

C. Peters

Mijn man en ik hadden beide een goedbetaalde baan, maar na een ongeluk kwam ik thuis te zitten en mijn man raakte zijn baan kwijt door reorganisatie. We konden de hypotheek van ons huis daarom niet meer betalen en besloten kleiner te gaan wonen. Daarom het huis te koop gezet in de veronderstelling dat het snel verkocht zou worden. Na anderhalf jaar nog steeds geen zicht op een nieuwe baan voor mijn man en geen koper in beeld voor het huis en de bodem van de spaarrekening kwam ook in zicht. Dus op internet gaan zoeken en toen kwam ik bij DTS terecht. Zij hebben snel gehandeld en brachten direct een goed bod uit. We hebben onze woning aan hen verkocht en snel gekeken naar een kleiner huis wat voor ons wel betaalbaar was. Nu zitten we weer rustig samen op de bank.

Fam. de Hoogt

Back To Top