skip to Main Content

Opkopen

Bent u op zoek naar een organisatie die uw pand kan opkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan tien jaar kennen we hier het reilen en zeilen van, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de huizenmarkt en weten we hoe we gedegen onderzoek moeten doen. Het voordeel van zakendoen met DTS is dat wij oog hebben voor uw situatie, goed kunnen luisteren en na gratis taxatie van uw huis al binnen twee werkdagen een reëel bod doen. Zodra u contact opneemt met ons, regelen wij de rest. Zo makkelijk kan dat gaan bij DTS.

Omdat we al zo lang ervaring hebben met situaties zoals die van u, weten we in de meeste gevallen wat de gevolgen zullen zijn van uw acties. We kunnen naast het opkopen van uw woning ook goed advies geven. Die service zien we als vanzelfsprekend als u besluit om zaken met ons te doen. Een ander groot voordeel is dat wij kopen zonder voorbehoud van financiering, wat betekent dat u bij ons altijd uitbetaald krijgt. Zou het niet heerlijk zijn om zo snel en zonder rompslomp uw woning te kunnen verkopen? U zult niet de eerste zijn die voor deze weg kiest.

Een andere veelvoorkomende situatie is dat u plots werkloos zou zijn. U kunt uw hypotheek niet meer betalen en moet helaas de plek verlaten waar u lief en leed hebt gedeeld met vrienden en familie. U heeft van vrienden te horen gekregen over de mogelijkheid tot het opkopen van uw woning, waar wij in gespecialiseerd zijn. Omdat we al zoveel jaren ervaring hebben, kunnen we snel en kostenbesparend te werk gaan. Dit betekent dat u na de gratis taxatie al binnen twee werkdagen een reëel bod ontvangt, waarna we in goed overleg tot een definitief bedrag komen. Gelukkig komen we hier altijd uit. Bel ons daarom nu of vul het contactformulier in.

Back To Top