skip to Main Content

Nu huis verkopen

Zodra u kennis met ons heeft gemaakt, zult u niet begrijpen waarom anderen het op een andere manier hebben gedaan. U wilt gewoon nu uw huis verkopen en u wilt dus ook niet maanden of zelfs jaren in onzekerheid zitten met een woning die niet wordt verkocht. Gelukkig kunt u bij ons terecht. Het kan zijn dat u een huis heeft geërfd en er gewoon direct vanaf moet. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met allerlei scenario’s en kunnen perfect inspelen op uw wensen. Dit doen we door alles eerlijk en duidelijk met u te bespreken.

Daarom zijn er ook zoveel mensen die DTS aanraden aan vrienden en familie. We zijn betrouwbaar en transparant waardoor we zeer aantrekkelijk zijn voor mensen die nu hun huis willen verkopen. Een voordeel is dat wij zonder voorbehoud van financiering uw pand van u kunnen overnemen, wat betekent dat u gegarandeerd uw woning kan verkopen. Dit betekent ook dat u niet langer in onzekerheid hoeft te zitten over de te maken keuzes. De vraag wanneer uw huis verkocht kan worden is heel simpel te beantwoorden: Direct. Daar hoeft u gelukkig zelf niet veel voor te doen, want zodra u telefonisch of via het contactformulier contact met ons hebt gelegd, doen wij de rest.

U wilt uw huis verkopen en het belangrijkste is dat het nu gebeurt. Dat is ook één van de belangrijkste zaken voor ons: We willen graag snel handelen, omdat we ervan overtuigd zijn dat alle verschillende partijen met hun papierwerk er soms maar een lange rit van kunnen maken. Daarom bieden wij de diensten van alle partijen in één. We adviseren, taxeren, doen een bod, vullen alle documenten in, betalen voor de makelaars- en notariskosten en kopen uw woning voor een mooi bedrag. Dat is toch wat iedereen wil? Als dit interessant klinkt of als u nog aarzelt, kunt u ons contactformulier invullen of kunt u ons bellen tijdens kantooruren.

Back To Top