skip to Main Content

Mijn woning verkopen

Wij weten wat u denkt: “Ik wil gewoon mijn woning verkopen zonder veel gedoe”. DTS heeft al meer dan tien jaar ervaring in het opkopen van woningen. Het voordeel voor u en andere klanten is dat dit een zeer snelle en goedkope manier is om van uw huis af te komen, waardoor u ook zo snel mogelijk weer kunt verhuizen naar uw nieuwe plek. Als u een mooie woning op het oog heeft, maar uw huidige nog moet verkopen, dan bestaat de kans dat u met dubbele woonlasten komt te zitten. U wilt gewoon af van uw huidige woning en ongestoord uw leven voortzetten in uw nieuwe huis.

Op een dag wordt u wakker en weet u het: “Ik moet mijn woning verkopen”. U zet uw computer aan en gaat op zoek naar alle mogelijkheden. DTS biedt u een speciale kans: Wij leveren alle diensten in één. Niet alleen doen wij een gratis taxatie, ook nemen we de notariskosten voor onze rekening. Daarnaast doen we gedegen onderzoek naar de juiste prijs voor uw huis, hebben we oog voor uw situatie en kunnen we erg snel handelen vanwege onze jaren aan ervaring. Dit betekent dat als u nu contact met ons opneemt, u volgende week al een bod kunt ontvangen.

U zoekt en zoekt en kan nergens exact vinden wat u zoekt. “Mijn woning verkopen” wordt ingetypt in de zoekmachine, in de hoop dat die u kan tonen wat u zoekt. Het is niet moeilijk om dat in te vullen, de meeste mensen willen namelijk snel hun huis verkopen, ze willen er voldoende geld voor krijgen en ze kijken op tegen de verschillende partijen die erbij gemoeid zijn. Bij verschillende partijen hoort ook een hoop papierwerk. Wij weten dit en bieden de service dat wij dit voor u willen en kunnen doen. Vul daarom nu het contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren.

Back To Top