skip to Main Content

Mijn huis snel verkopen

Wilt u uw huis snel verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Regelmatig hoort u in uw omgeving over woningen die soms al jaren te koop staan. Dit heeft u ontmoedigd, waardoor u bent gaan uitstellen om ook de uwe te verkopen. U wilt eigenlijk gewoon duidelijkheid en tempo. Wij hebben de ideale oplossing voor u: Uw woning wordt aan ons verkocht. Het voordeel is dat er geen bezichtigingen zullen zijn. U neemt simpelweg contact op met ons, waarna wij iemand langs sturen om uw woning te taxeren. Al binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een reëel bod.

Het komt wel eens voor dat banken niet heel makkelijk financieren. Wij kopen zonder voorbehoud van financiering, dus bent u er bij ons van verzekerd dat u snel uw huis kunt verkopen. Het kan ook zijn dat u een huis heeft geërfd en er gewoon snel vanaf wilt zijn, ook dit horen we vaker. Omdat wij al het papierwerk voor onze rekening nemen, kunt u erop rekenen dat uw woning bij ons zonder rompslomp wordt verkocht. Een ander voordeel is dat wij ook alle bijkomende kosten voor onze rekening nemen, zoals notaris- en makelaarskosten.

Een ander scenario is de vrouw des huizes onverwachts zwanger is geworden. Er is geen babykamer en daarom hebben jullie geen tijd om langer dan een jaar te wachten. U wilt snel uw huis verkopen en kreeg de tip om DTS te raadplegen. Nadat we gratis uw huis hebben laten taxeren door één van onze specialisten, ontvangt u binnen twee werkdagen een reëel bod. Daarna gaan we in goed overleg, waarna we de opleverdatum kunnen bespreken. Al het papierwerk en alle bijkomende kosten zijn voor onze rekening, dus het enige wat u hoeft te doen is mee te denken over de juiste prijs en opleverdatum en daarna ontvangt u van ons het nettobedrag.

Back To Top