skip to Main Content

Klantenservice

Al meer dan 10 jaar een betrouwbaar adres.
Bij ons bent u aan het juiste adres, wanneer u een manier zoekt om snel uw huis te verkopen. Neemt u gerust contact met ons en dan bespreken wij de mogelijkheden. Wij proberen alle klanten binnen 24 uur een antwoord te geven.

Ons adres

Vinkenbroek 9
4871 JD Etten-Leur

Wij zijn te bereiken op 06 – 813 078 88

Als u vragen heeft of uw woning direct wilt verkopen vult u dan rechts het online formulier in.

Veelgestelde vragen

1. Levert een aanvraag een verplichting op?

Nee, als u online een aanvraag doet via onze website door het aanvraagformulier in te vullen, dan bent u nog nergens toe verplicht. Volledig ingevulde formulieren worden door DTS Vastgoed in behandeling genomen. Als wij interesse hebben in u woning brengen wij een richtprijs uit. Als het voorgstelde bedrag bespreekbaar is maken wij een afspraak met u om gezamelijk na opname van de woning een definitief voorstel uit te werken en rond te maken via de notaris.

2. Wat is het voordeel ten opzichte van huis verkopen via makelaar?

Als u uw huis verkoopt via een makelaar dan geeft dit vaak veel onzekerheid. De lange doorlooptijden voor verkoop veroorzaken veel stress. En mocht u dan uit eindelijk een koper gevonden hebben dan moet u vaak nog afwachten of de financiering geregeld kan worden voor de koper. Tegenwoordig nemen kopers in hun koopcontract op, dat de verkoop pas doorgaat nadat ze eerst hun eigen woning hebben verkocht zodat ze geen dubbele maandlasten hebben.

Zit u in een situatie dat u snel uw huis wilt verkopen dan blijft u bij verkoop via een makelaar lange tijd in onzekerheid zitten. DTS Vastgoed heeft ruim 10 jaar ervaring en geeft u zekerheid en een snelle afhandeling. 100% kosteloos aanmelden en u ontvangt van ons een zeer scherp aanbod. U ontvangt de koopsom u zonder extra kosten meteen in handen. Transparant en betrouwbaar uw huis verkopen.

3. Is het mogelijk dat ik direct geld ontvang?

Indien nodig, is het bij DTS Vastgoed mogelijk om via de notaris gelijk een voorschot aan u uit te keren zodat u direct de beschikking over uw geld heeft. Neemt u gerust contact met ons op en dan regelen wij dit snel voor u.

4. Wordt er vertrouwelijk omgegaan met mij gegevens?

DTS Vastgoed is al ruim 10 jaar een betrouwbare organisatie en wij gaan op een respectvolle en vertrouwelijk wijze om met uw gegevens.

5. Is de financiering afhankelijk van de bank?

DTS Vastgoed financiert zelf de aankoop en u bent dus niet afhankelijk van een goedkeuring van de bank. Transparant en betrouwbare afhandeling via de notaris. Als wij het samen met u eens kunnen worden over de verkoopprijs van uw woning, dan geven wij u 100% zekerheid en ontvangt u op de opleveringsdatum bij de daadwerkelijke overdracht de koopsom netto in handen.

Voordelen DTS Vastgoed

Officiële afhandeling via de notaris
Direct 100% zekerheid
Transparant en betrouwbaar
Binnen enkele dagen geregeld
Geen dubbele lasten
Kosten notaris en makelaar voor rekening van DTS Vastgoed!
Back To Top