skip to Main Content

Huisopkoper

DTS is dé huisopkoper van Nederland. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u spoedig en zonder rompslomp van uw huis af wilt. Misschien bent u werkloos, ligt u in scheiding of zijn er andere redenen waarom u liefst direct geld hebt. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring en hebben al die jaren allerlei redenen langs horen komen en het is altijd onze taak geweest om onze klanten, en nu ook u, tevreden te stellen. En het gaat veel makkelijker dan u zich kunt voorstellen: Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen, waarna een makelaar langskomt om uw huis te taxeren.

Na de taxatie ontvangt u een bod van dé huisopkoper van het land. De kans is groot dat u dit bod al binnen twee werkdagen na de taxatie binnen heeft. Een extra voordeel is dat alle extra kosten, zoals notaris- en makelaarskosten, altijd voor onze rekening zijn. Daarnaast regelen wij ook nog eens al het papierwerk voor u. We werken snel, professioneel en zijn transparant. Als u ons belt dan kunnen we eerst uw situatie bespreken. U bepaalt uiteraard zelf wat u ons wel en niet vertelt, het enige wat we hoeven te weten is of u de makelaar wilt ontvangen voor de taxatie, daarna gaat alles vanzelf.

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe snel wij als huiskoper te werk kunnen gaan. Daar kunnen wij heel eerlijk en duidelijk in zijn: Meestal ontvangt u al binnen twee werkdagen na de taxatie een bod. Dit bod is volledig te verantwoorden aan de hand van de woningmarkt, uw situatie en de waarde van uw huis. Wij komen er altijd uit met onze klanten, daar kunt u zeker van zijn. Als u nu in actie komt en ons belt, dan kunnen wij alles meteen in gang zetten en heeft u volgende week uw huis al verkocht.

Back To Top