skip to Main Content

Huis verkopen zonder makelaar

Veel mensen willen hun huis verkopen zonder makelaar, omdat die vaak veel geld kosten. Bij DTS is dit mogelijk, omdat wij uw huis opkopen zonder tussenkomende partijen. We hebben mensen in dienst die zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen. Zodra deze persoon bij u langs is geweest – overigens op onze kosten – dan ontvangt u binnen twee dagen een bod. Alle bijkomende kosten en papierwerk, zoals die van de notaris, nemen wij voor onze rekening. Dit betekent dat wij snel, transparant en zonder rompslomp handelen. Uw voornaamste doel is om uw woning te verkopen voor een mooie prijs en toevallig hebben wij daar al meer dan tien jaar ervaring mee.

Een voordeel bij DTS is dat u bij ons uw huis kunt verkopen zonder makelaar en dat wij uw woning kopen zonder voorbehoud van financiering. Dat houdt in dat wij gegarandeerd het bedrag aan u kunnen uitkeren wat uw huis waard is. Uiteraard gaat dit altijd in goed overleg met u. We hebben oog voor uw situatie en zijn meegaand. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen voor een afspraak, of u vult het contactformulier in waarna wij contact met u opnemen. We verwachten dat u de samenwerking als zeer prettig zal ervaren.

Dat verwachten we, omdat we al dusdanig lang ervaring hebben dat we waarschijnlijk al eens een soortgelijke situatie hebben meegemaakt als de uwe. U bent niet de enige die zijn huis wil verkopen zonder makelaar, dat weten wij maar al te goed. De voordelen die we u kunnen bieden, zullen waarschijnlijk doorslaggevend zijn voor u: Wij handelen eerlijk, zeer snel, nemen bijkomende kosten op ons en regelen al het papierwerk voor u. Onze kernwaarden zijn persoonlijk contact, transparantie en snelheid. Zodra u het contactformulier hebt ingevuld, hebben wij al snel een beeld van uw situatie. We gaan graag direct voor u aan de slag.

Back To Top