skip to Main Content

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Wilt u uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar? Dat is geen probleem bij DTS, want wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het opkopen van woningen. We kopen echter niet zomaar op, want bij ons staat persoonlijk en goed contact centraal. Als u wilt dat wij u bellen om het een en ander uit te leggen dan vult u ons contactformulier in. Maar u kunt net zo goed direct naar ons bellen, zodat we u alle extra informatie geven die u nodig heeft. Wij kunnen uw onzekerheid wegnemen en adviseren u over de te nemen stappen. Uiteraard vertellen we u ook waarom wij u het beste kunnen helpen.

Eén van de redenen dat wij u het beste kunnen helpen is dat u bij ons uw huis kunt verkopen aan onze vastgoedmakelaar. Dat gaat snel en zonder rompslomp. Na de taxatie ontvangt u binnen enkele werkdagen een bod, waarna we in gesprek gaan over de vast te stellen prijs. We zijn al jaren ingespeeld op mensen met soortgelijke situaties als de uwe, dus is iedereen ervan verzekerd dat we er altijd positief uitkomen. Als we het eens zijn over de prijs, wordt er een opleverdatum besproken. Zo heeft u al binnen een week uw huis verkocht.

Een bijkomend voordeel is dat wij al het papierwerk én alle extra kosten op ons nemen, zoals de makelaars- en notariskosten. Stel: U hebt een ideaal huis gezien dat u voor een mooie prijs kunt kopen en u wilt niet met twee woningen komen te zitten. Bij ons kunt u uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar, waardoor u niet met dubbele woonlasten komt te zitten. Door onze duidelijke en snelle manier van handelen, kunt u zo snel mogelijk intrekken in uw nieuwe woning. Neem daarom zo snel mogelijk contact op, zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Back To Top