skip to Main Content

Huis verkopen aan makelaar

Wilt u uw huis verkopen aan de makelaar? Wij hebben de beste mensen in dienst met wie u zaken kunt doen. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit aan welke (tussen)persoon u uw huis verkoopt, zolang deze organisatie of persoon maar gekwalificeerd is en u voldoende geld krijgt voor uw huis. En wat is voldoende geld? Een bedrag moet te verantwoorden zijn aan de hand van het aantal punten dat uw huis scoort. Een fijne badkamer en goede isolatie zijn allemaal onderdelen die punten scoren. Het is aan de taxatiespecialist om dit goed te onderzoeken en zo de juiste prijs vast te stellen. We kunnen wel stellen dat we hiervoor de beste mensen in dienst hebben.

Het belangrijkste is dat u wordt gehoord, dat er rekening wordt gehouden met uw wensen. U kunt uw huis verkopen aan onze makelaar, die naar u luistert, met u meedenkt en als doel heeft om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zonder mensen zoals u zouden wij niet bestaan, dan zouden wij geen werk hebben. Daarom is het logisch dat we u de best mogelijke behandeling willen geven. Eigenlijk is het heel makkelijk: U belt ons of vult het contactformulier in waarna wij contact met u opnemen. Daarna gaat het balletje rollen.

U kunt bij ons uw huis verkopen aan een makelaar. Nadat u contact met ons heeft gelegd, komt de makelaar of een andere taxatiespecialist bij u langs om uw huis te taxeren, wat overigens volledig op onze kosten gebeurt. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat u de juiste prijs krijgt voor uw woning. Binnen twee werkdagen ontvangt u een bod, waarna u daarover mag nadenken. Vervolgens bespreken we samen het bod en komen we tot overeenstemming. Daarna wordt de opleverdatum besproken en is uw huis verkocht. Zo snel kan dat gaan.

Back To Top