skip to Main Content

Huis veilen

Wilt u uw huis veilen? Dat kan, zeker als u uw huis snel en voor een goede prijs wilt verkopen. Er is echter één weg die sneller naar uw doel leidt dan een veiling en dat is dat u uw huis aan ons verkoopt. Hoe snel? Dat kan al binnen een week. U neemt contact met ons op per telefoon of via ons contactformulier en wij maken een afspraak met u over de komst van een makelaar die uw huis komt taxeren. Dit gaat volledig op onze kosten. Na de taxatie ontvangt u een bod, waarna we hierover in gesprek gaan. U geeft ons uw wensen aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.

Het veilen van uw huis is een mooie oplossing als u uw huis voor een goede prijs en snel wilt verkopen. Er is echter ook een kans dat u bent gedwongen om uw woning via deze weg te verkopen. Wij zijn er om u te begeleiden in dit proces en misschien wel de grootste last van u over te nemen. Wij kunnen namelijk uw woning opkopen, betalen alle bijkomende kosten zoals die van de makelaar en notaris en ook regelen wij al het papierwerk. Klinkt dat niet prettig?

Er zitten zelfs een aantal nadelen aan het veilen van uw huis. Als u namelijk niet een prijsvoorstel krijgt dat het beste bij uw wensen past, dan was het allemaal weggegooide tijd. In die tijd had u allang kunnen verhuizen, leuke dingen kunnen doen of juist kunnen werken. Wij zijn specialist in het opkopen van huizen en onze kernwaarden zijn transparantie, snel handelen, goed persoonlijk contact en we willen het gemakkelijk maken voor u. Dat laatste doen we door het meeste papierwerk voor u te regelen, zodat voor u maar één actie overblijft: U neemt zo snel mogelijk contact met ons op.

Back To Top