skip to Main Content

Huis snel verkopen

Wilt u uw huis snel verkopen? Dat kan bij DTS. Het kan zijn dat u ergens anders een mooie woning heeft gevonden, waar u eigenlijk ‘ja’ tegen zou willen zeggen. Het probleem is dat u dan met dubbele woonlasten zou komen te zitten en dat moet natuurlijk voorkomen worden. Er moet spoed achter de zaak komen, dus neemt u contact met ons op. Wij laten een makelaar langskomen om uw huis te taxeren en binnen twee werkdagen ontvangt u een bod. U denkt na over het bod en bespreekt uw wensen en bezwaren met ons. Wij luisteren, geven advies en komen uiteindelijk een prijs overeen.

En het overeenkomen van een prijs, dat lukt altijd. Oog voor uw situatie en persoonlijk contact staan namelijk centraal bij ons. Na het vaststellen van de prijs, wordt er een opleverdatum met u besproken. Dus wilt u uw huis snel verkopen? Daar hebben wij alleen maar heel veel ervaring mee. Het kan allemaal al binnen een week zijn geregeld. Een mooie bijkomstigheid is dat wij alle bijkomende kosten zoals die van de notaris en makelaar zelf betalen. Wat wij doen is gewoon heel simpel: wij kopen uw huis direct op en u kunt weer ontspannen verder leven.

Maar er is nog een mooie bijkomstigheid. Als u besluit om zaken te doen met DTS, betekent dat dat wij ook al het papierwerk voor onze rekening nemen. Het enige wat u dus hoef te doen is contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen en een afspraak met ons te maken wanneer u de makelaar langs kunt laten komen. Daarna gaat het balletje vanzelf rollen. Dus we verkopen uw huis snel, betalen alle bijkomende kosten en regelen al het papierwerk voor u. Klinkt dat niet ideaal? Uw leven zal er binnen de kortste keren weer heel anders uitzien!

Back To Top