skip to Main Content

Huis opkopen

U wilt uw huis verkopen, maar eigenlijk wilt u niet een ellenlang traject in. U bent op zoek naar een organisatie die uw huis kan opkopen. Door de vele jaren ervaring, hebben wij dit geperfectioneerd. We laten een gekwalificeerde makelaar bij u langskomen en binnen enkele werkdagen ontvangt u al een bod. Een tweede voordeel is dat alle taxatie-, makelaars- en notariskosten én alle andere kosten voor onze rekening zijn. We zijn snel en regelen zelf het meeste papierwerk voor u. Kunt u het zich voorstellen? Dit betekent dat u niet lang hoeft te wachten op allerlei bezichtigingen. Het is zo geregeld.

Zo snel als wij zijn, zo professioneel zijn wij ook. Persoonlijk contact staat namelijk centraal bij ons. We onderhouden nauw contact met u en hebben oog voor uw persoonlijke situatie. Bovendien weten we wat we doen, omdat we al jaren ervaring hebben. Huis opkopen? Geen probleem, vele mensen gingen u voor. Stel: U heeft een ideaal huis gezien voor een mooie prijs en wilt niet met dubbele woonlasten zitten. U moet dus zo snel mogelijk af van uw huis, zodat u die andere woning kunt kopen. En aangezien u waarschijnlijk een tijdrovende baan heeft, is het gewenst dat er tempo zit achter de verkoop van uw huis.

Huis opkopen? Dan bent u dus aan het goede adres bij ons. Sterker nog, we doen het graag en zijn er goed in. Een ander scenario is dat u woning gedateerd is en aan verbouwing toe is. Na wat berekeningen, komt u eruit dat de verbouwing zoveel geld gaat kosten dat u beter kunt verhuizen. Eigenlijk besteedt u liever ook niet veel geld en energie aan een makelaar. Dan is DTS een mooie uitkomst, omdat wij deze last uit uw handen kunnen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen en wij gaan het voor u regelen.

Back To Top