skip to Main Content

Huis met verlies verkopen

Als u uw woning heeft gekocht in een tijd van overvloed en er nu haast achter zit om deze weer te verkopen, bestaat de kans dat u het huis met verlies moet verkopen. Als u ons belt, kunnen wij u het beste advies geven. Zo kan het zijn dat u misschien beter kunt wachten, maar als die mogelijkheid er niet is, dan wilt u natuurlijk wel zoveel mogelijk geld voor uw woning hebben. Wij zijn er om uw woning voor een mooie prijs op te kopen. Eerst laten we een specialist langskomen om uw huis te taxeren, vervolgens ontvangt u binnen enkele werkdagen een redelijk en rechtvaardig bod.

Als u uw huis verkoopt, betekent dat dat u al een nieuwe woning op het oog heeft of er nog één nodig heeft. En als u uw huis met verlies moet verkopen, wilt u dat natuurlijk het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. U kunt bij ons uw woning inruilen, wat inhoudt dat u na vertrek meteen kunt intrekken in uw nieuwe woning. Maar hoe het ook zal lopen, wij zorgen ervoor dat u de beste prijst krijgt voor uw huis. We handelen snel en professioneel. Ook hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan, u kunt dus direct contact met ons opnemen waarna u zult merken dat u direct gerustgesteld wordt.

Misschien zit u ermee in uw maag, dat u uw huis met verlies moet verkopen, maar wij zien hier juist een mooie kans. U wilt toch gewoon lekker kunnen wonen zonder zorgen? Uw huis moet een fijne terugvalbasis zijn waar u zich kunt ontspannen na uw werk. Als u besluit contact met ons op te nemen, laten we vrijblijvend een specialist langskomen om uw huis te taxeren. Binnen enkele werkdagen krijgt u een bod, waarna we in goed overleg gaan. Onze ervaring is dat we er altijd uitkomen. Daarna kunt u weer zorgeloos wonen.

Back To Top