skip to Main Content

Huis kwijt

Komt u niet van uw huis af of bent u uw huis juist ongewenst kwijtgeraakt? U bent niet de enige en dat is maar goed ook, want vraag en aanbod vullen elkaar aan en wij zijn er om dit proces te faciliteren. Stel: Uw huis staat al tijden te koop. U heeft weinig of juist veel bezichtigingen gehad, maar nooit een serieus bod gehad. Eigenlijk heeft u ook al een nieuw huis op het oog, maar u heeft nu nog geen mogelijkheid om te verhuizen. Wij kopen zonder moeilijk gedoe uw huis op en u krijgt een bod dat exact aansluit op wat uw huis waard is.

Het tweede scenario is dat u uw huis juist kwijt bent geraakt en nu verblijft in een tijdelijk onderkomen. Wij luisteren graag naar uw verhaal en kunnen met u meekijken naar de mogelijkheden. Voor ons is persoonlijk contact erg belangrijk, dus we vragen u om de telefoon te pakken en ons direct te bellen. We hebben een breed netwerk, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen altijd wel iets doorzetten. Het belangrijkste is dat u in actie komt, zodat ook wij er meteen mee aan de slag kunnen gaan.

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u uw huis kwijt wilt. U heeft een ideaal huis gezien dat voor een mooie prijs te koop staat en wilt niet met twee woningen zitten. Of u heeft een huis geërfd, waar u eigenlijk niets aan heeft. U heeft geen zin in moeilijk gedoe, dus bent u op zoek naar een bedrijf dat zonder rompslomp de woning voor een mooie prijs kan opkopen. Door scholing en meer dan tien jaar ervaring in deze branche, bent u verzekerd van een professioneel proces en prettig contact. Het enige dat u hoeft te doen is ons tijdens kantooruren een belletje te geven, dan kunnen wij meteen aan de slag.

Back To Top