skip to Main Content

Executieverkoop huizen

Het kan zijn dat u vanwege een scheiding, faillissement of andere reden gedwongen uw huis moet verkopen. Wat de reden ook mag zijn, de executieverkoop van huizen is altijd vervelend. U loopt namelijk het risico om veel minder voor uw woning te krijgen dan als u het onder normale omstandigheden zou verkopen. U dacht dat het voordeel van een koopwoning was dat u er niet veel verlies op zou lopen als het ooit weer verkocht zou worden. Wij zijn bekend met situaties als deze. Ons doel is dan ook om in goed overleg met u te kijken naar de kansen die er juist voor u liggen.

Want kansen, die zijn er zeker. We hebben veel ervaring met situaties zoals de executieverkoop van huizen. Een mooie kans voor u is dat wij uw huis voorafgaand aan de verkoop al kunnen opkopen voor een veel betere prijs. Dat gaat heel simpel: U belt ons en vervolgens komt er op korte termijn een specialist bij u langs om de woning te taxeren. Daarna ontvangt u binnen enkele werkdagen een bod en zullen we u helder uitleggen waar dat bod op is gebaseerd. We gaan zorgvuldig met u in overleg en uiteindelijk bent u weer een tevreden mens.

Een volgende kans is dat u zelfs via ons een nieuwe geschikte woning kunt vinden. Stelt u zich eens voor: Op het moment zit u met de handen in het haar. Daar hebben meer mensen last van als het gaat om de executieverkoop van huizen. U had zich niet kunnen bedenken dat u zo snel weer af zou zijn van deze last en ineens weer veel mogelijkheden zou hebben. Professioneel persoonlijk contact is één van onze kernwaarden en dat merkt u meteen zodra u ons belt. Wat uw situatie ook is, we komen er altijd samen uit.

Back To Top