skip to Main Content

Executieveiling

Het kan zijn dat u vanwege een of andere reden wordt gedwongen om uw huis te verkopen. Dan vindt er een executieveiling plaats, waarbij u in de meeste gevallen ook veel minder zal krijgen dan uw ideale verkoopprijs. We hebben gezien dat deze situatie vaak veel narigheid met zich meebrengt, zo bestaat de kans dat u de hypotheekverstrekker geld verschuldigd bent. Dit willen wij graag voorkomen. We zorgen ervoor dat u nog enigszins invloed heeft op de verkoop van uw huis. Dat gaat namelijk in goed overleg met ons. Tevens bestuderen wij uw huis waardoor we een goed onderbouwd bod kunnen doen.

Als het tot een executieveiling moet komen, betekent dat u zich wellicht in het nauw gedreven voelt. Het is de minst ideale situatie die u zich had voorgesteld toen u de woning kocht. U heeft wellicht al een nieuw onderkomen op het oog en vraagt zich af of u voldoende kunt krijgen voor uw huidige woning. DTS biedt in dit geval een razendsnelle service, waarbij u al binnen enkele werkdagen een bod ontvangt. Een ander voordeel is dat wij de handelingen van zowel notaris als makelaar voor onze rekening nemen. Dat betekent dat u ons enkel hoeft te bellen, waarna wij zo snel mogelijk langs kunnen komen. Zodra we uw woning hebben bekeken, gaat het balletje heel snel rollen en bent u binnen de kortste keren van deze last verlost én heeft u weer een goede buffer om een nieuwe woning te kopen of te huren.

Onze ervaren makelaar komt bij u langs om uw huis te taxeren. Na de taxatie volgt binnen enkele werkdagen een bod, waarna we in goed overleg gaan. U zult merken dat we veel oog hebben voor uw situatie: We komen er altijd samen uit. Samen zorgen we ervoor dat het niet tot een executieveiling hoeft te komen, bel ons daarom zo snel mogelijk.

Back To Top