skip to Main Content

Executieveiling voorkomen

Helaas is het dan toch zover gekomen: Er dreigt een executieveiling die voorkomen dient te worden. U weet dat als het zover komt, u de laagste prijs voor uw huis zal krijgen. Gelukkig zijn wij er en kunnen we uw pand voor een goede prijs opkopen. Waarom ‘goed’? Omdat we de beste specialisten in huis hebben die uw pand komen taxeren, we snel en professioneel te werk gaan en u binnen enkele werkdagen al een bod ontvangt dat volledig is te verantwoorden aan de hand van de taxatie. We denken met u mee en daarom geven wij een eerlijk bod.

Toen u ooit uw woning kocht, had u nooit kunnen bedenken dat u deze later gedwongen zou moeten gaan verkopen. Het is al vervelend als u uw huis zou moeten verkopen in een onzekere periode wat betreft de huizenmarkt, maar het is al helemaal vervelend als u gegarandeerd het minste bedrag voor uw huis zou krijgen. Die executieveiling moet dus voorkomen worden. Hoe gaat u dat doen? Daarvoor bent u waarschijnlijk op deze website terecht gekomen. Wij zijn namelijk deskundigen door scholing en ervaring en kunnen u precies vertellen wat u wel en niet moet doen.

Eén van de dingen die u niet moet doen, is stilzitten. Het is nu belangrijk om direct actie te ondernemen en wij zijn er om alle rompslomp te voorkomen. U wilt toch graag zonder zorgen ergens kunnen wonen? Het mooie is dat wij u niet alleen kunnen helpen met het voorkomen van de executieveiling, wij kunnen u zelfs helpen met het vinden van een nieuwe woning. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U krijgt ten eerste een goede prijs voor uw oude woning en zodra u merkt dat u de samenwerking als fijn beschouwt, zoals de meeste van onze klanten, dan gaan wij hard op zoek naar een nieuwe woning die perfect aansluit op uw voorkeuren.

Back To Top