skip to Main Content

Executieveiling huizen

Sommige huizen moeten worden verkocht via een executieveiling. Dat kan positief zijn, omdat u een woning via deze weg op het oog heeft, of het kan juist betekenen dat u uw woning gedwongen moet verkopen. Hoe uw situatie er ook uitziet, wij hebben waarschijnlijk wel een oplossing. Het kan zijn dat u via deze weg een nieuwe potentiële woonplek heeft gevonden en daarom zo snel mogelijk van uw huidige huis af wilt, dan zijn wij er om uw huis voor een mooie prijs op te kopen. Zo voorkomt u dubbele woonlasten en ook scheelt het u een hoop tijd en stress.

Bel ons zodra u tijd heeft, dan kunnen we u waar nodig adviseren. Want ons doel is om u te helpen naar uw einddoel en met meer dan tien jaar ervaring zijn we daar best goed in. Die ervaring betekent dat we een vergelijkbare situatie of wens waarschijnlijk al eerder hebben meegemaakt en precies weten wat we kunnen doen. We zijn specialist op het gebied van executieveilingen van huizen. Uiteraard geldt dit voor alle panden: kantoorruimtes, studentenhuizen en allerlei soorten woningen. Dus heeft u een potentieel huis gevonden via een veiling of bent u gedwongen om uw pand te verkopen, maar wilt u er de beste prijs voor? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u verder.

Stelt u zich eens voor: U bezit al jaren een prachtig kantoorpand in hartje Utrecht, aan één van de grachten. Maar omdat uw bedrijf onverwachts failliet is gegaan, dreigt de situatie dat er beslag moet worden gelegd op uw pand. U baalt flink, maar er is niets meer aan te doen. Of u bent juist degene die via via te horen heeft gekregen over deze mooie kans en u wilt uw slag slaan. U schakelt ons in om het voor u te regelen. Het voordeel is dat de makelaars- en notariskosten altijd voor onze rekening zijn en dat we met rap tempo handelen. Vanwege onze ervaring met executieveilingen van huizen, kunnen we het voor u regelen.

Back To Top