skip to Main Content

Direct huis verkopen

Lichtelijk gestrest? Dan bent u uitgekomen bij de juiste organisatie. Er kunnen verschillende redenen zijn dat u hier terecht bent gekomen; omdat uw woning al te lang te koop staat, omdat u niet met dubbele woonlasten wilt zitten of misschien vanwege een erfenis. U ervaart stress bij de gedachte dat u zelf een lang traject in zou moeten gaan waarvoor u contact zou moeten leggen met meerdere partijen. Die partijen hebben vaak tegenstrijdige belangen of hun agenda’s komen niet overeen. Daarom bent u nu bij de juiste website uitgekomen: Wij kunnen direct uw huis verkopen. Alle informatie die u nodig heeft, vindt u op deze website.

We nemen uw stress weg, omdat we professioneel te werk gaan en uw woning binnen enkele weken van u hebben gekocht voor de overeengekomen prijs. Vervolgens gaan wij op zoek naar een koper voor uw oude huis, maar daar hoeft u zich dan natuurlijk geen zorgen meer over te maken. We nemen die zorgen graag op ons, omdat we al jaren doen waar we  goed in zijn. Daarnaast is een van onze waarden professioneel en persoonlijk contact. Na het maken van een afspraak zijn wij snel ter plaatse, vervolgens overleggen we zorgvuldig met u en komen we een prijs overeen. Direct uw huis verkopen wordt hier werkelijkheid: binnen enkele weken kan dat al rond zijn.

Als u terugblikt op de rit die u in sneltreinvaart bij DTS heeft gemaakt, zou u het aan meer mensen willen aanraden. Wij geloven dat elke situatie en dus ook elk mens uniek is en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Toch zijn er veel mensen met vergelijkbare problemen of redenen waarom zij direct hun huis willen verkopen. Door onze jaren aan ervaring, kunnen we ons goed inleven en kunnen we samenwerken aan de juiste oplossing. Als we het eenmaal eens zijn over de prijs dan wordt de opleverdatum met u besproken. Op de overdrachtsdatum ontvangt u het netto overeengekomen bedrag van ons. Alle kosten zijn uiteraard voor onze rekening. Nu kunt u ontspannen verder met uw leven.

Back To Top